Γιορτή αποφοίτησης 2017

apofoitisi7-2017 Χτες, Πέμτη 8/6/17, εγινε η καθιερωμένη γιορτή αποχαιρετισμού των αποφοίτων του σχολείου μας. Καθιερωμένη, αλλά και τοσο διαφορετική καθε χρόνο, όπως διαφορετικά ειναι καθε χρονιά και τα παιδια! Φέτος, εκτός απο τη μουσικη και το φαγητό, εγινε και απονομή επαίνων σε καθε παιδί ξεχωριστά για τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες του σχολείου και γενικότερα την παρουσία και την προσωπικότητα του! Συγκινηθήκαμε όλοι μαζι, καθηγητές και μαθητές, γιατι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής των παιδιών κλείνει, κι ένα καινούριο ξεκινά! Παιδιά καλη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σας και, να ξέρετε, εκεί, στο Γυμνασιο της Παναγίας, κάποιοι δάσκαλοί σας θα σας θυμούνται πάντα και θα έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή για σας !!

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας που με την συμπαράσταση του πραγματοποιήθηκε αυτή η όμορφη γιορτή!!

apofoitisi2-2017 apofoitisi3-2017
apofoitisi8-2017 apofoitisi1-2017

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2016

Όπως κάθε χρόνο το σχολείο μας τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ με μια όμορφη γιορτή. Οι μαθητές μας παρουσίασαν ένα θεατρικό μονόπρακτο, έγινε προβολή της ταινία "Πώς δημιουργείται ένας Ναζί" (1943) - Εξαιρετικό αντιναζιστικό 10λεπτο cartoon από τον Walt Disney - και φυσικά η χορωδία μας με τον μουσικό του σχολείου κ. Ξανθόπουλο Παύλο πλαισίωσαν με τραγούδια την γιορτή.
Υπεύθυνη καθηγήτρια Ροζαλία Λιάπη

Πρόσθετες πληροφορίες