Εκπαιδευτική Β΄Τάξης εκδρομή στην Ανδριανή Δράμας

Στις 14/03/2017 η Β΄τάξη του σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική ημερήσια εκδρομή στην Ανδριανή Δράμας στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Επισκευτήκαμε το Οινοποιείο Κ.Λαζαρίδη, ξεναγηθήκαμε στους χώρους του (Οινοποιείο, Καβα και Αποστακτήριο)στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Φιλίππων και κάναμε μια στάση στο Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων.

foto-ex

Υπεύθυνη καθηγήτρια Τεχνολογίας κ. Κζούνια Σμαρώ Αρχιτέκτων Μηχανικός

Συνοδοί καθηγητές κ. Φιλιππαίος Ι., κ. Μαυρίδης Κ., κ. Εμμανουηλίδης Θ.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική Β΄Τάξης εκδρομή στην Ανδριανή Δράμας

Επίσκεψη της Α΄ τάξης στο εργαστήριο υπερύψηλης τεχνολογίας ΗΦΑΙΣΤΟΣστο ΤΕΙ Καβάλας.

DSCN2875 Το ΤΕΙ Καβάλας επισκέφτηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου η Α΄ τάξη του σχολείου μας. Οι μαθητές  ξεναγήθηκαν στο εργαστήριο που είναι συνδεδεμένο  με το CERN και στη συνέχεια στο εργαστήριο υπερύψηλης τεχνολογίας  ΗΦΑΙΣΤΟΣ όπου έγινε επίδειξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Τα παιδιά συνόδευαν οι καθηγητές  κ. Λαζαρίδης Γεώργιος , κ. Φιλιππαίος Ιωάννης και κ. Μαυρίδης Κωσταντίνος.

Στα παιδιά μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης   κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος παρουσία του προέδρου του ΤΕΙ ΑΜ-Θ  κ. Μητρόπουλου Θανάση.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ  την γραμματέα του ΤΕΙ  και μητέρα μαθητή μας κ. Αγνή Μουντζούρογλου  και  το προσωπικό του ιδρύματος για την πρόσκληση  και την άψογη φιλοξενία.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη της Α΄ τάξης στο εργαστήριο υπερύψηλης τεχνολογίας ΗΦΑΙΣΤΟΣστο ΤΕΙ Καβάλας.

Το 5ο Γυμνάσιο πάει Θέατρο!!!

Μια πολυ μοντέρνα κι ενδιαφέρουσα παράσταση παρακολούθησε σήμερα η Γ τάξη του σχολείου μας στο θεατρο Αντιγονη Βαλακου . Η Ελένη του Ευριπιδη , απο τη θεατρική ομάδα "Μικρός Βοριάς" της Θ/νίκης. Μια παράσταση με άποψη , ευρήματα και διαδραστικά τεχνάσματα , που συνδύαζε το κωμικό με το τραγικό στοιχείο και έκανε τα παιδια να δουν με άλλο μάτι μια τραγωδία που διδάσκονται φέτος !Η παιδευτική αξία του καλού θεάτρου φάνηκε σήμερα σε όλο της το μέγεθος !

theatro-eleni-2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 2017

Φωτογραφίες απο την ωραία εκδρομή μας στην Αθήνα με τη Γ' Γυμνασίου του σχολείου μας, στις 22-24/1/17. Επισκεφτηκαμε και ξεναγηθήκαμε στη Βουλή , στην Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης , αλλά το προγραμμα περιελάμβανε και αρκετή διασκέδαση !! Περάσαμε πολυ ωραία, περιμένουμε το επόμενο ταξίδι μας !

 

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη!!!

Μια ωραία εκδρομή του σχολείου μας στο Πλανητάριο με το συναρπαστικό θόλο του και βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη !

15696170 222886201498378 1419461756 o

Πρόσθετες πληροφορίες