ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σήμερα (Τρίτη 16 Ιανουαρίου) στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε η ημέρα των Πανελλήνιων Ενδοσχολικών Αγώνων. Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες ιδιαίτερα ξεχώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών. Ο γυμναστής μας κ. Σταύρος Λουλουσίδης επιμελήθηκε και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ημέρα αυτή για το σχολείο μας. 

agones17a agones17b

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε βασιλοπιτάκια σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας και μια βασιλόπιτα για τους εκπαιδευτικούς. Τους τυχερούς περίμεναν δώρα επιλεγμένα από τον Σύλλογο. Καλή χρονιά και καλή πρόοδο... και καλότυχη η κα Ρεγγούζα που έτυχε το φλουρί στην βασιλόπιτα των καθηγητών!!! Και του χρόνου!!! pita2017a pita2017b pita2017c pita2017d

Γιορτή 17 Νοεμβρίου 2017

17 Noemvriou 2017 Γιορτάσαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα παιδιά μας απέδωσαν το μήνυμα της ημέρας με μεγάλη ευαισθησία.

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή 17 Νοεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

viber image1 Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 τιμήσαμε την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα και αποδώσαμε την οφειλόμενη τιμή στους ήρωες Μακεδονομάχους. Όλους εκείνους, τους Μακεδόνες και τους εθελοντές από κάθε μεριά της Ελλάδας, που έλαβαν μέρος στη σκληρή σύγκρουση της περιόδου 1904-1908 για τη διάσωση της Μακεδονίας. Υπεύθυνη για την εκδήλωση ήταν η κ. Σπαθή Μαρία και ομιλητές οι μαθητές Γεωργιάδου Ευρώπη, Ιατρού Μανώλης, Ξανθόπουλος Έκτορας και Σπυρίδη Ευθυμία-Δανάη.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ

                                                                                                                                                daylang6 daylang1            

Σε όλες τις όμορφες εκδηλώσεις όπως ο σημερινός εορτασμός της Ευρωπαϊκής ημέρας Γλωσσών το 5ο Γυμνάσιο δίνει το "παρών". Η ομάδα των εθελοντριών μας από την Γ' τάξη ΕΛΕΝΗ Φ., ΕΛΕΝΗ Κ., ΧΡΥΣΑ ΣΤ., ΡΑΝΙΑ ΣΤ., ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ε., ΒΙΒΙΑΝ Π., ΜΑΡΙΑ Χ. και ΦΩΤΕΙΝΗ Δ.. ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας Ν. Καβάλας σας ευχαριστεί πολύ. Πάντα να είστε τόσο χαμογελαστές και πρόθυμες!!           

daylang2 daylang3

daylang4 daylang5

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες