ΔΙΑΛΕΞΗ Ν. ΛΥΓΕΡΟΥ "ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ LR"

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Γ. Τρικκαλιώτη,  ο γνωστός μαθηματικός και γεωστρατηγικός αναλυτής Δρ. Νίκος Λυγερός. Ο κος Λυγερός μίλησε στους μαθητές της Γ' Τάξης και ανέπτυξε το θέμα του το οποίο αναφερόταν στους πρώτους αριθμούς. Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι, καθώς η  παρουσίαση έγινε με βιωματικό τρόπο και συμμετείχαν ενεργά. Την διάλεξη παρακολούθησαν επίσης καθηγητές του σχολείου μας, η σύμβουλος παδαγωγικής ευθύνης κα Ε. Μαυρομάτη καθώς και ο σύμβουλος μαθηματικών κος Ε. Καρασταμάτης.

Ολόκληρο το βίντεο της διάλεξης μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

 

Συμμετοχή σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

 

Υλικό παρουσίασης κ Ξανθόπουλος Παύλος ΠΕ16

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

Την Παρασκευή 24/10/2014, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παχυσαρκίας», προβλήθηκε το παρακάτω βιντεάκι σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον ρόλο που έχει η διατροφή στην καλή υγεία και κατά πόσο μια κακή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία.

Μαυρογεώργη Νικολίνα ΠΕ15

Μαριονέτες-Ιππείς-Χοροί

Στο πλαίσιο των 100 χρόνων απο την απελευθέρωση της Καβάλας, το Σχολείο μας παρουσίασε, στις 5 Απριλίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας:
Μαριονέτες (επιμέλεια κ. Τσαφή Αντιγόνη)
Απόσπασμα απο τους Ιππής του Αριστοφάνη (διασκευή & επιμέλεια: κ. Λιάπη Ροζαλία) Χορούς του τόπου μας (επιμέλεια κ. Μαντζαφλάρα Άννα)

 

Πρόσθετες πληροφορίες