Επίσκεψη της Γ' Τάξης στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας

Η Γ' Τάξη του σχολείου μας, επισκέφτηκε τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, στις 8 Φεβρουαρίου 2017. 

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αξιοποιώντας την τεχνολογία, ενημέρωσαν με τρόπο διαδραστικό τα παιδιά για κάθε θέμα/ πρόβλημα/ κίνδυνο που αντιμετωπίζουν σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.

DSCN1384 DSCN1363

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη της Γ' Τάξης στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2017

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Καβάλας συγχαίρει τη μαθήτρια της β' τάξης του σχολείου μας Κάζου Ελένη για την επιτυχία της στους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού που έγιναν στην Καβάλα στις 4 και 5 Μαρτίου 2017 και της εύχεται Καλή Επιτυχία και στους ημιτελικούς.

Συγχαρητήρια Ελένη!!!!  thb 1488727804-1283

«Παναγία: μια γειτονιά, ένας κόσμος, χιλιάδες μυστικά»

Από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Φιλίππων με τίτλο «Παναγία: μια γειτονιά, ένας κόσμος, χιλιάδες μυστικά» που συμμετείχε το Σχολείο μας στις 19/12/2016.

 

18/11/2016 ? Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων

Εργασία στο μάθημα των καλλιτεχνικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, για την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενθάρρυνση του ορθού τρόπου οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς των νέων. Υπεύθυνη καθηγήτρια Τσαφή Αντιγόνη. 

Συμμετοχή της χορωδίας μας σε εκδήλωση

Η χορωδία του 5ου Γυμνάσιου Καβάλας, κατόπιν προσκλήσεως του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας, συμμετείχε στην Φιλανθρωπική εκδήλωση «Ο ΚΑΦΕΣ της ΑΓΑΠΗΣ» με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και ανάλογα τραγούδια. Τα παιδιά ερμήνευσαν τραγούδια στην Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική γλώσσα και έγιναν αντικείμενο θερμού χειροκροτήματος από το πλήθος των παρευρισκόμενων κυριών. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ».

Υπεύθυνος καθηγητής της χορωδίας ο Κ. Ξανθόπουλος Παύλος

Ο Διευθυντής

Τρικκαλιώτης Γεώργιος

MSc Μαθηματικός

DSCN0801

DSCN0807 DSCN0803 DSCN0808 DSCN0804 DSCN0806

Πρόσθετες πληροφορίες