Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ κλασικού αθλητισμού 2018

stivos 2018 Tη Δευτέρα 19/03/2018, διεξήχθησαν στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Κλασικού Αθλητισμού Γυμνασίων Ν. Καβάλας σχ. έτους 2017-18. Το σχολείο μας συμμετείχε με τους παρακάτω μαθητές
Αγώνισμα 80μ. αγοριών: Αστεριάδης Δημήτρης, Χατζησάββας Μανώλης, Κωνσταντίνου Χρήστος
Αγώνισμα 150μ. κοριτσιών: Ζιώγα Ειρήνη
Αγώνισμα 300μ. αγοριών: Λαμαϊ Ιωάννης, Νούρκα Άντι
Αγώνισμα 600μ. αγοριών: Βλαστός Γεώργιος, Νικολλά Διονύσιος, Καλαμούκος Γρηγόριος
Αγώνισμα 600μ κοριτσιών: Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Μπαλάση Σοφία
Αγώνισμα 1000μ. αγοριών: Πούλιος Γεώργιος, Ηλιόπουλος Δημήτριος, Ντουμπουρίδης Μάριος
Αγώνισμα σφαίρας αγοριών: Κεχαγιάς Δημήτριος, Λαγουρκάκης Απόστολος, Ανδρεαδάκης Ιωάννης.
Αγώνισμα σφαίρας κοριτσιών: Μαρονικολάκη Μυρτώ, Ρετζέπι Ραφαέλα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμμετοχή τους.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ 2018

Το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση "Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης".

Eratosth18b Eratosth18a Eratosth18d Eratosth18c

 

Διαβάστε περισσότερα: ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ 2018

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

englishgames18a Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 ο 2ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας στην Αγγλική Γλώσσα (Spelling Bee) που διοργάνωσε η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (ΕνΕΑΓΚ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Καβάλας.
Από τους 700 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων όλου του Νομού που συμμετείχαν στον διαγωνισμό που αρχικά πραγματοποιήθηκε ενδοσχολικά, διακρίθηκαν 35 μαθητές και μαθήτριες στην τελική φάση, μέσα στους οποίους και η μαθήτρια της Β τάξης μας Έλενα-Μαρίνα Γκόγκου. Όλοι οι προκριθέντες τιμήθηκαν με έπαινο διάκρισης στην Αγγλική Γλώσσα καθώς και έπαθλα (εισιτήρια για να παρακολουθήσουν ταινία της επιλογής τους στον κινηματογράφο). ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

englishgames18b englishgames18c

ΔΡΑΣΗ "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ"

KPE FILLIPON18a Η Β´ τάξη του σχολείου μας υλοποίησε σήμερα το εκπ/κο προγραμμα-δράση «Διαβάζω την πόλη μου» που διοργάνωσε το ΚΠΕ Φιλίππων σε συνεργασία με τη δ/νση βθμιας εκπ/σης και το δήμο Καβαλας. Τα παιδιά και οι καθηγητές περιηγηθήκαμε στην συνοικία του σχολείου μας, την Παναγία, παρατηρήσαμε εικόνες, φωτογραφίσαμε κτίρια, καταγράψαμε εντυπώσεις και σκέψεις και, το πιο σημαντικό, αποκτήσαμε για λίγες ώρες τη ματιά του περιηγητή και γίναμε τουρίστες μέσα στην ίδια μας την πόλη. Αποτέλεσμα της δράσης των «ομάδων παρατήρησης» ήταν η δημιουργία τριών κολάζ με τα οποία τα παιδιά εκφράστηκαν ελεύθερα και αποτύπωσαν τις ιδέες τους. Τέλος, οι εργασίες των παιδιών παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν και με τους μαθητές των άλλων σχολείων που συμμετείχαν, στην πλατεία Καπνεργάτη στο τέλος αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας δράσης.

KPE FILLIPON18b

KPE FILLIPON18c KPE FILLIPON18d

Πρόσθετες πληροφορίες